Volledig scherm
Archieffoto © PR

Tien zangers gezocht voor live optreden

Wie altijd heeft gedroomd van een optreden voor een groot publiek, krijgt wellicht de kans tijdens het festival Bodega Norton Culinair Zoetermeer. De organisatie zoekt tien zangers en zangeressen.

Tien zangers en zangeressen maken kans om op te treden op de openingsavond van Bodega Norton Culinair Zoetermeer op 30 juni. Onder leiding van een professionele band zingen de 'artiesten' nummers in allerlei genres: van rock tot pop, van dance tot disco en van soul tot Nederlandstalig.

Podiumervaring hoef je voor de derde editie van Zoetermeer Live!, zoals dit onderdeel van het festival heet, niet te hebben. Leeftijd is ook onbelangrijk. De enige eis waaraan je moet voldoen, is dat je kunt zingen. Uiteraard moet je het ook leuk vinden om de muzikale noten ten gehore te brengen ente entertainen.

In overleg met de tien geselecteerde nachtegaaltjes, wordt een lijst met nummers opgesteld. Iedere deelnemer neemt twee nummers voor zijn of haar rekening.

Zangcoaches
Om de zangtalenten klaar te stomen voor de muzikale avond komen deelnemers en zangcoaches twee keer samen om goed voorbereid ten tonele te verschijnen. Deze avonden vinden doordeweeks plaats. Op de dag van het optreden zal er een doorloop zijn met alle artiesten en de band.

Wil je kans maken op een optreden tijdens het festival, maak dan een video waarin jouw zangkwaliteit goed hoorbaar is. Het filmpje, inclusief naam, adres en telefoonnummer van de zanger(es) kun je vóór 8 mei opsturen naar: zoetermeerlive@promotiezoetermeer.nl. De winnaars horen uiterlijk 15 mei of zij hun opwachting mogen maken bij de openingsavond van Culinair Zoetermeer.